OmegaStar
Acest Forum Se ocupa cu tutoriale video scrise si programe si multe altele
Lista Forumurilor Pe Tematici
OmegaStar | Reguli | Inregistrare | Login

POZE OMEGASTAR

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
OmegaStar / Te Invat si iti aratam / Subtitrare inclusa, permanenta pentru film .avi pe dvd,tv,ipod,pda,etc Moderat de alexu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Star
Administrator

Din: Bocsig
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 177
Cu  PocketDivXEncoder puteti realiza o subtitrare permanenta, inclusa in film, rezultatul fiind un singur fisier film.avi . Si ca un plus PocketDivXEncoder mai poate reduce rezolutia pentru orice aparat de redare video gen Ipod, Mp4, telefoane mobile, gps, pda, etc.
Poate reduce framerate ( fps ), pentru ca unele aparate nu suporta filme cu framerate mai mare de 15 fps si poate in acelasi timp sa converteasca si in format Xvid fiind cel mai raspandit format supotrat de playere.
PocketDivXEncoder este cel mai rapid, simplu si eficient program de includerea subtitrarilor pe film cunoscut de mine pana acum. Timpul de realizare a unui film 15 - 20 minute depinde de puterea calculatorului.

Pentru inceput trebuie sa va familiarizati putin cu programul. In primul rand va trebui sa alegeti tipul de aparat pe care va fi redat filmul, noi o sa luam Home Cinema (al-2-lea de la dreapta la stanga) care are o rezolutie standard de 512×320, aceasta se va schimba odata cu introducerea filmului, programul facand o corelare automata cu rezolutia originala a filmului.
Filmul se introduce selectand primul buton, sus stanga, “File to Encode”, la al-2-lea buton introduceti subtitrarea filmului apoi dati “Apply”, fontul este foarte bun asa cum este setat, nu e nevoie sa modificati, liniile mai lungi le taie automat.     Mai jos la “Output  file” selectati destinatia filmului rezultat.
Mai jos la punctul 3 (output options) aveti optiuni pentru calitatea video, audio, dimensiune, stralucire, contrast cat si de taiere a filmului.

In partea dreapta la ” Avanced Options ” doar daca trebuie sa modificati “framerate” (fps) sau sa convertiti in Xvid… e.t.c. Nu bifati “Direct video stream copy” pentru ca nu o sa mai puna subtitrarea pe film.
Pentru telefoane, mp4, GPS, Ipod, PDA aveti grija la rezoluti si framerate.
Dupa cum am mai spus nu cunosc un program (PocketDivXEncoder) cu atat de multe optiuni in asa fel incat rezultatul sa fie final sa fie intradevar final.
Eu sper sa va ajute aceste detali, in caz ca mai doriti explicatii voi incerca sa va lamuresc atat cat imi sta in “cunostinta de cauza”.


subtitrare inclusa, permanenta pentru film .avi cu  puteti realiza subtitrare inclusa film, Administrator

18KB


_______________________________________

http://88.191.102.162:5000/listen.pls

DACA NU MERG LINKURILE de Download DATI PM

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la